Прихильники

неділя, 20 березня 2011 р.

Звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Солом’янського району м. Києва на 2007 рік

Звіт про виконання

Програми соціально-економічного та культурного розвитку

Солом’янського району м. Києва на 2007 рік

Солом’янською районною у м.Києві державною адміністрацією протягом 2007 року вживалися заходи щодо забезпечення виконання завдань, встановлених Програмою соціально – економічного та культурного розвитку Солом’янського району м.Києва на 2007 рік, було виконано обсяг робіт по вирішенню широкого кола соціальних, економічних та екологічних проблем у розвитку району.



За рахунок коштів районного бюджету на загальну суму 8270,4
тис.грн. виконано:

- Погодження проекту благоустрою каскаду

ставків в балці Проня 9,3 тис.грн


Суспільно-політична ситуація району характеризується плідною співпрацею райдержадміністрації з органами виконавчої влади, об’єднаннями громадян та ін.

В Солом’янському районі м. Києва на сьогоднішній день зареєстровано 95 районних організацій політичних партій. Основною формою роботи з районними організаціями політичних партій залишаються консультативні співбесіди.


На виконання розпорядження Київської міської державної адміністрації №43/230 від 18.05.2006 року „Про проведення громадських слухань у районах та мікрорайонах м.Києва”, розпорядження Cолом’янської районної у м.Києві державної адміністрації №810 від 17.05.2006 року „Про заходи щодо організації роботи з громадськістю Солом’янського району м.Києва” у 2007 році забезпечено проведення громадських слухань в різних мікрорайонах Солом’янського району:


- 19.04.07 – Розвиток об’єктів природно-заповідного фонду м.Києва парку «Совська балка» та парку «Балка Проня» (пр-т Повітрофлотський,41 зала РДА);

Немає коментарів:

Дописати коментар