Прихильники

неділя, 20 березня 2011 р.

Пожежонебезпечна спека

У Солом’янському районі м. Києва 13 парків і 47 скверів, які необхідно охороняти від пожеж. Тож з метою запобігання та ліквідації пожеж районною владою проведені такі заходи.

Створено оперативну групу з питань протидії пожежам на території Солом’янського району м. Києва. Спільно з Солом’янським РУ ГУ МНС України в м. Києві опрацьовані заходи реагування та взаємодії під час протипожежних заходів і гасіння пожеж.

Комунальними підприємствами району підготовлено техніку, пристосовану для пожежогасіння, створені оперативні групи та чергові бригади, які забезпечені відповідними технічними засобами та інвентарем, забезпечені резерви паливно-мастильних матеріалів, передбачені дії на випадок виникнення пожеж, а саме: Солом’янське РУ ГУ МНС України у м. Києві здійснює тушіння пожежі наявними на цілодобовому чергуванні силами та технікою; Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень здійснює підвезення води 4 поливомийними машинами та організовує тушіння силами пожежної дружини з 10 осіб. Люди та машини забезпечені інвентарем, запасом паливно-мастильних матеріалів та водою. Крім цього, для тушіння пожеж можливо використання водойм у парках «Орлятко» та «Відрадному», а також ставки Совської балки.

Немає коментарів:

Дописати коментар